@gewoonweermezelfzijn

Heel simpel gezegd, wil ik jou terug begeleiden naar een gelukkig leven, vol met plezier en passie. Een leven waarin je jezelf kent en jezelf durft zijn. 

Dankzij mijn eigen ervaringen uit het verleden begrijp ik als geen ander hoe moeilijk en uitputtend het leven soms kan zijn. Ik begrijp best dat je soms geen uitweg meer ziet en het gevoel hebt altijd maar op dezelfde plaats te blijven trappelen. 

Maar weet dat het ook anders kan. 


Manier van werken

De tijd van het babbel-uurtje is voorbij. Hoewel praten over onze problemen een enorme opluchting kan zijn, brengt het niet meteen verandering in ons leven. En laat dit nu net de reden zijn waarom je begeleiding zoekt. 

Daarom werk ik dan ook op een heel doel- en actiegerichte manier. Dit wil zeggen dat ik jou begeleid in het stellen van concrete doelen en het behalen ervan. We gaan samen op zoek naar oude patronen zodat je deze kan doorbreken. 

Omdat ik zeker de meerwaarde van 'het babbelen' inzie, laat ik hier ook voldoende ruimte voor tijdens de sessies. Maar aanvullend zal ik iedere keer een creatief element proberen te implementeren zoals bijvoorbeeld visualisaties, teken en kleuren, kaarten, uitbeelden en nog zoveel meer! 

Weet dat je er nooit alleen voor zal staan maar dat je wel zelf de verantwoordelijkheid over jouw proces gaat nemen. De beste tips en advies, komen vanuit jezelf! 


Praktische informatie

Heb je interesse om samen aan de slag te gaan? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!